torsdag 22. oktober 2009

Startoppstillingen er klar!

Sånn går det når man legger kabal i arbeidstiden, sa en skarp kommentator her om dagen. Jeg kan fint nikke anerkjennende til 19 av dem, men hva i helvete er en samordningsminister? Karl Eirik Schøtt-Pedersens bør heller kalles innordnings, eventuelt innpiskingsminister. For vi vet jo alle at det er de arbeidsoppgavene han får.

Pappa Moland - Ring Cato Schiøtz

Det er med en forskrudd form for beundring jeg registrerer at desken i Dagbladet har klart å senke listen enda noen hakk når det gjelder usmakelighet i forbindelse med utformingen av sine forsider. Jeg skulle mer enn gjerne ha vært til stede da denne ideen ble klekket ut. Hvilke argumenter ble brukt? Det hadde også vært spennende å være tilstede på dagens redaksjonsmøte bare for å høre Anne Aasheim gå bananas.

Til pappa-Moland: Dette lukter sivilt søksmål laang vei. Jeg ville kontaktet Cato Schiøtz. Ring Spetalen så får du nok en varm anbefaling. Aasheim må fortsatt være sår i stumpen etter at han ga henne en skikkelig "whoop ass" i retten tidligere i år. Og dette var et MYE klarere overtramp!